1    
- STRONA GŁÓWNA <> RADIO- DISCOSTACJA <> LINKI <> OPISY GG <> <> IMPRY -

MENU

DRINKI!!

:: BARMAN
:: DRINKI
:: BRAMKARZ
:: ROZMÓWKA
:: FILMIKI
:: GALERIA
:: NASZ DJ- film
:: NEWSY
KONTAKT
:: ADRES BARU
:: GG & email
REKLAMA
TU
TWOJA
REKLAMA


TWOJA REKLAMA!!

MAMMA MIA Składniki: 30 ml wódki 15 ml amaretto 15 ml śmietanki
Szkło: kieliszek koktajlowy
Przepis: Wypełnić shaker do połowy lodem. Wlać wszystkie składniki i dobrze wsztrząsnąć. Przecedzić do kieliszka.


MLEKO TYGRYSA
Składniki: 30 ml brandy 120 ml śmietanki 30 ml rumu 8 ml syropu cukrowego
Szkło: szklanka typu highball
Przepis: Wlać wszystkie składniki do shaker'a wypełnionego do połowy lodem. Wstrząsnąć i przecedzić do szklanki wypełnionej lodem.

FROZEN MARGARITA
Składniki:
45 ml tequili 15 ml likieru pomarańczowego (Triple Sec) 30 ml soku cytrynowego 1 plasterek cytryny
Szkło: kieliszek koktajlowy
Przepis: Wszystkie składniki (poza plasterkiem cytryny) zmiksować w blenderze z filiżanką pokruszonego lodu przez 5 sekund na wolnych obrotach, a póżniej na szybkich aż będzie miało stałą konsytstencję. Przelać do kieliszka, dodać plasterek cytryny i podać.

HOT CHOCOLATE
Składniki: 30 ml syropu czekoladowego 180 ml mleka 30 ml rumu
Szkło: szklanka typu Irish Coffee lub kubek na kawę
Przepis: Wszystkie składniki połączyć w rondelku - wymieszać i podgrzać. Podawać gorące w szklance lub kubku.

3001
Składniki: 30 ml niebieskiego curacao 30 ml wódki 15 ml toniku odrobina soku z limety 2 kostki lodu 1 plasterek ananasa Sprite do uzupełnienia
Szkło: szklanka do long drinków
Przepis: Do szklanki wlać niebieskie curacao, wódkę, tonik i sok z limety. Wymieszać. Uzupełnić sprite'm. Wymieszać. Dodać kostki lodu i ananasa.

ALEX CHI-CHI
Składniki: 45 ml wódki 15 ml cointreau 30 ml kremu kokosowego (Cream of Coconut) 60 ml soku ananasowego
Szkło: kieliszek do czerownego wina
Przepis: Wymieszać wszystko w shakerze wypelnionym lodem. Przecedzić do kieliszka i podawać.

JUŻ NIEDŁUGO BĘDZIEMY PODAWAĆ ZNACZNIE WIĘCEJ DRINKÓW!!
© Copyright 2006. All rights reserved. Contact: Fafer Bar "11" ®